Despre noi

 

Suntem o echipă dedicată care înţelege mediul de afaceri şi nevoile clienţilor. Credem că reprezentarea legală de succes se bazează pe o comunicare deschisă şi eficientă. De aceea, urmărim să aflăm de la clienţii noştri care sunt aşteptările lor, obiectivele de afaceri, programul, bugetul, resursele umane şi alte aspecte relevante pentru o cât mai bună consiliere.Oferim valoare clienţilor noştri dincolo de serviciile legale pe care le furnizăm, prin ajutorul pe care îl oferim, pentru ca ei să depăşească provocările prin care trec şi să-şi atingă obiectivele.

In decembrie 2012 am anunțat cu încântare înființarea Societății civile de avocați Achim & Bulai – un parteneriat care, suntem siguri că va rezista și crește odată cu aspirațiile noastre. Nu am avut un scop în realizarea unei asocieri, însă lucrurile au evoluat inevitabil în acest sens întrucat obiectivele noastre și mai ales modalitatea de a ajunge la ele sunt asemănătoare.Este o etapa fireasca în dezvoltarea noastră profesională pe care o abordăm cu încredere și îndrăzneala tineretii și a dorinței de a accepta noi provocări.
Ideea asocierii a venit din dorința de a oferi servicii de consultanță, asistență și reprezentare juridică de calitate. Avem convingerea că prin efortul conjugat al echipei noastre putem oferi servicii la standarde ridicate pe o piață competitivă și instabilă datorată crizei economice și unei legislații permanent modificată.
Avocatura de business, segmentul juridic pe care am ales „să jucăm”, este unul complex și dinamic care nu admite rețineri pentru a atinge succesul.
Valoarea muncii bine făcute este dată de încrederea și mulțumirea clienților noștrii.

Performanța în avocatura de business se obține în echipă.

Echipa:

Diana Achim-Bogdan

Diana Achim-Bogdan

Leonard Bulai

Leonard Bulai

Vasile Urdă

Vasile Urdă

Ana-Maria Balint

Ana-Maria Balint

Ioana-Andreea Todirașc

Ioana-Andreea Todirașc

Diana Achim – Bogdan

După câţiva ani de practică, m-am lămurit. E nevoie de multă perseverenţă să ajungi unde îţi doreşti. Asta înseamnă muncă, seriozitate dar şi pasiune.
Mi-am început cariera juridică acum 9 ani prin colaboarea cu o firmă de insolvenţă, ceea ce mi-a oferit oportunitatea să am o specializare aprofundată în acest domeniu. Am participat la întocmirea şi implementarea unor proiecte complexe privind restructurarea şi reorganizarea financiară şi organizaţională a unor societăţi importante.
Sunt de părere că există o corelaţie profundă între crezurile interne şi realitatea exterioară. De aceea, în 2010 am decis să-mi continui cariera în cadrul propriului birou de avocatură. Această schimbare m-a determinat să accept noi provocări, atât profesionale, cât şi personale şi să descopăr noi nuanţe şi profunzimi în conceptul de consultanţă juridică.

Specializare

 • drept civil
 • contracte civile şi comerciale
 • contencios administrativ şi fiscal
 • drept societar
 • piaţă de capital
 • achiziţii publice
 • insolvenţă

Contact: diana.achim@legal-edge.ro

Leonard Bulai

Formarea mea profesionala şi începutul carierei în avocatură sunt legate de Bucureşti. Sunt licenţiat în Drept al Universităţii Româno-Americana, iar în primii 3 ani de avocatură am făcut parte din Baroul Bucuresti.
Alegerea de a-mi dezvolta cariera în Bacău am luat-o ca pe o provocare pe care am acceptat-o datorită convingerii mele în potenţialul de dezvoltare al acestei pieţe juridice. Am descoperit un mediu de bussines flexibil şi competitiv, pregătit pentru servicii juridice de top. Experienţele de până acum, dezvoltarea mea personală, obstacolele depăşite, clienţii şi colaboratorii care mi-au devenit prieteni sunt dovada că alegerea facuta a fost cea corectă.

Specializare

 • drept societar
 • contracte civile şi comerciale
 • contencios administrativ şi fiscal
 • drept civil
 • drept penal al afacerilor
 • dreptul muncii
 • insolvenţă

Contact: leonard.bulai@legal-edge.ro

Vasile Urdă

Un vechi proverb spune că soarta îl poartă pe cel care vrea şi îl târâie pe cel care nu vrea. Pot spune că în ceea ce mă priveşte, soarta m-a supus ambelor ipostaze. Încă de la vârsta de 16 ani mi s-au prefigurat primii paşi către literatura şi cariera juridică, deşi nu aveam niciun model concret şi nici nu am crescut într-un mediu juridic. Astfel, înscrierea la facultatea de drept nu a reprezentat o alegere, ci o chemare firească.
După absolvirea facultăţii de drept, aceeaşi soartă m-a aruncat direct în focul luptei judiciare, fiind cooptat într-o echipă de avocaţi tineri şi dornici de performanţă, în urma unui întrevederi ad-hoc şi lipsită de orice formalităţi protocolare.
M-am redescoperit pe mine şi am înţeles că prin atenţia acordată clientului – omului din faţa ta – indiferent de back-ground-ul social, îi creăm acestuia o stare de confort şi îi câştigăm încrederea.
Astel, aplicarea cu prioritate către nevoile şi acultarea clientului care ne calcă pragul, tenacitatea, studiul analitic al cauzelor şi al problemelor de drept, compun cel mai bun pavaj pentru netezirea drumului spre victorie.
Nimic nu este mai frumos şi mai seducător în avocatură decât zâmbetul victoriei, obţinute în urma unei pledoarii pe măsură, care lasă în urma ta murmurul sălii şi respectul colegilor.
De aceea, nu dorim să facem doar lucruri bune pentru clientii noştri, câştingându-le dosarele, ci şi să le insuflăm spiritul victoriei, atât de necesar zilei de azi şi de mâine.

Specializare

 • drept civil
 • contracte civile
 • contencios administrativ şi fiscal
 • divorturi si alte litigii de familie
 • drept penal al afacerilor
 • dreptul muncii
 • insolvenţă

Infiintari, modificari, reorganizari, dizolvari si lichidari persoane juridice si alte operatiuni specifice societatilor comerciale, asociatiilor si fundatiilor

Contact: vasile.urda@legal-edge.ro

Ioana-Andreea Todirașc

După un început armonios al unei cariere muzicale, studiind pianul timp de 8 ani, m-am decis să aleg profilul de matematică-informatică în timpul liceului, fiind o fire mai pragmatică. Gândul de a urma o carieră juridică a apărut spre sfârșitul clasei a XI-a, întemeiat pe dorința mea de a face dreptate. Cu ambiție și determinare, am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București în anul 2017, ulterior specializându-mă pe Dreptul Uniunii Europene în cadrul programului de master din aceeași facultate. Pe parcursul studiilor universitare, am participat activ la diverse proiecte, sesiune de comunicări științifice, activități practice și voluntariat. Alături de doamna profesor universitar doctor de Drept Social European și de colegii de master, am pus bazele unei cărți în acest domeniu. Examenul de primire în profesia de avocat l-am absolvit în 2018, începând astfel un nou drum pentru mine, presărat cu provocări și experiențe. Mediul de lucru, echipa, dar și cunoștințele dobândite de-a lungul timpul vor contribui pozitiv la cariera mea și la evoluția atât profesionaă, cât și personală.

Contact: andreea.todirasc@legal-edge.ro

Valorile noastre:

Suntem dedicaţi clienţilor noştri: oferim servicii eficiente prin care răspundem nevoilor, cerinţelor şi aşteptărilor clienţilor, în folosul cărora ne punem cunoştinţele, abilităţile, creativitatea, perseverenţa şi înţelegerea.

Profesionalism şi etică: ne reprezentăm clienţii într-un mod competitiv, însă, în acelaşi timp, respectăm şi codul etic al profesiei noastre.

Respect pentru clienti, comunitate şi profesie: preţuim loialitatea şi respectul pentru clienţi, societatea de avocati şi unul faţă de altul. De aceea, suntem dedicaţi în a fi un birou de avocatură de succes, pentru binele pe termen lung al clienţilor noştri, al angajaţilor şi al comunităţii.

Totodata, credem ca afacerile puternice se construiesc în comunităţi puternice. De aceea am ales să-i sprijinim pro bono pe cei care ajută comunitatea noastră să crească.