Asistent Manager:

Daca ai studii superioare, competente foarte bune de comunicare si relationare, initiativa, spirit de organizare si planificare, competente in utilizarea programelor Ms Office, atentie distributiva si abilitatea de a gestiona simultan mai multe activitati, te asteptam sa te alaturi echipei noastre. Candidatul ideal ar trebui sa fie o persoana dinamica si cu atitudine pozitiva.

Descrierea postului:
-Managementul documentelor societății (sortarea şi expedierea corespondenţei, organizarea, clasarea și arhivarea documentelor, managementul contractelor încheiate de societate, sortare, arhivarea şi evidenţa lor, copierea şi multiplicarea acestora, securizarea informaţiilor cu caracter confidenţial);
-Administrarea apelurilor de intrare în societate;
-Coordonarea relaţiei cu furnizorii de consumabile, birotică, presă, servicii, întreţinere, curăţenie, curierat;
-Coordonarea activităţilor de protocol (primirea şi îndrumarea clientilor, administrarea bugetelor pentru mesele şi evenimentele de protocol organizate de societate);
-Reprezentarea societații în relația cu diverși parteneri și instituții, la cererea managerului;
-Organizarea si administrarea agendei zilnice de lucru pentru colegi;
-Participarea la luarea deciziilor pentru derularea activității societatii.

Beneficii:
-Mediu de lucru modern, profesionist, într-o echipă ambițioasă și tânără;
-Salariu adaptat sarcinilor de lucru;

Modalitate de aplicare:
Persoanele interesate sunt rugate să trimita cv-ul (cu fotografie) şi scrisoarea de intenţie la adresa de mail leonard.bulai@legal-edge.ro până la 30.10.2019.

Avocat Stagiar:

Societatea noastră de avocatură recrutează avocat stagiar.
Vă oferim oportunitatea de a face parte dintr-o echipă tânără și creativă care îmbină în mod echilibrat experiența și profesionalismul partenerilor cu dinamismul, dăruirea și entuziasmul tinerilor avocați.

Profilul candidatului:
-admitere în profesie în anul 2019;
-cunostințe juridice temeinice în domeniul dreptului civil și penal;
-cunoașterea limbii române la un nivel superior și o bună stăpânire a limbii engleze (cunostintele de limba franceză, germană, italiană sau spaniolă pot fi considerate un avantaj);
-capacitatea de a reacționa rapid și de a lua decizii corecte în momente critice, asumându-și responsabilități;
-abilități excelente de comunicare și jucator în echipă;
-cunoștințe de operare PC.

Beneficii:
-Mediu de lucru modern, profesionist, într-o echipă ambițioasă și tânără;
-Salariu adaptat sarcinilor de lucru;

Modalitate de aplicare:
Persoanele interesate sunt rugate să trimita cv-ul (cu fotografie) şi scrisoarea de intenţie la adresa de mail leonard.bulai@legal-edge.ro, până la 30.10.2019

Internship:

Societatea noastra de avocatura desfasoara programul de internship în domeniul juridic, destinat tinerilor absolvenţi şi studenţi ai Facultăţii de Drept.

Ce oferim:
Sunt disponibile două posturi pentru programul de internship, ce se va desfăşura în perioada noiembrie-decembrie 2019, acestea, putându-se concretiza, ulterior, într-o colaborare pe termen lung.
Programul îşi propune să ofere posibilitatea candidaţilor să acumuleze experienţă în domeniul juridic, să se familiarizeze cu mediul de lucru în cadrul unui cabinet de avocatură şi să se implice în diverse proiecte de consultanţă juridică.

Profilul candidatului:
Cautăm studenţi în an terminal sau absolvenţi de studii juridice, care au cunoştinţe juridice temeinice, sunt dornici să se formeze profesional, responsabili, organizaţi, cu spirit de echipa, cu bune abilităţi de comunicare şi utilizare a pc-ului. Sunt esenţiale cunoaşterea limbii române la un nivel superior şi a limbii engleze la un nivel mediu.

Responsabilităţile postului:
Persoanele selectate vor asigura suportul necesar avocaţilor în gestionarea dosarelor de instanţă, redactarea de documente juridice, activităţi administrative, menţinerea legăturii cu instituţiile de interes şi clienţii cabinetelor de avocat şi alte activităţi specifice domeniului de lucru.

Modalitate de aplicare:
Persoanele interesate sunt rugate să trimita cv-ul (cu fotografie) şi scrisoarea de intenţie la adresa de mail leonard.bulai@legal-edge.ro, până la 30.10.2019

Ne puteti contacta si folosind formularul de mai jos: